Tuesday, September 04, 2012

bosan.

Hai. Aku bosan. Sebab tu aku buat balik blog ni. Ntah ler, aku pun tak tau ape yang aku nak membebel dan tulis dalam blog ni. Tengok la, mungkin ape ape yang aku rasa best untuk aku tulis, nanti aku tulis. Bukan ape, sekarang ni silap tulis sikit jek, nanti kena banned. bahaya woo. aku taknak kena tangkap. aku masih muda. aku masih mahu enjoy hidup aku. OK. stop babbling.

Malam ni panas sangat. Aku pun tak tau kenapa. Padahal tadi masa aku kat luar, otw balik, hujan jek. Ingat sejuk la sikit malam ni. Btw, hari ni dah 4 hari bulan. Tinggal lagi 2 hari jek aku nak daftar kat Shah Alam. Rasa nervous ade. Rasa excited pun ade. Barang 1 hape aku tak kemas lagi nih. Adoiii. Malasnyeee. Dah la nanti aku sorang sorang jek kat sana. Huhuh .. tapi takpe lah, aku belajar. My next phase of life is just around the corner. Got to learn new things, make new friends and create another unforgettable memories. Who knows what waiting for me there. So kiteee enjoyyyyyyy !